Vi bygger på tillid

Tømrer-snedkerfirmaet Valdemar Jørgensen & Søn er et fjerde generations firma, som ligger i centralt i Odense. Vi dækker hele Fyn med vores veludstyrede servicevogne, og eget snedkeri.

Firmaet blev stiftet i 1962 af Valdemar Jørgensen, og blev fra 1974 drevet videre af sønnen Finn Jørgensen. I 2008 overtog Frederik Heeschen firmaet. Frederik kom fra en stilling som svend i firmaet.

I dag drives firmaet af Henrik Killerup Holmer, som overtog det i 2024. Henrik har en baggrund som tømrer i et af byens andre ældre firmaer, som han var tømrermester frem til han overtog Valdemar Jørgensen & Søn.

Alle former for tømrer og snedkeropgaver

Vi udfører alle former for tømrer og snedkeropgaver. Lige fra de små serviceopgaver til større hovedentrepriser for både erhverv og private.

Vi har gennem flere år specialiseret os i at være servicehåndværker for erhvervslivet, og har derfor mange og trofaste kunder. Vi har ligeledes mange privat kunder som har benyttet os gennem mange år.

Hos os er tillid et nøgleord, og det er lige meget om du er privat eller et firma. Vi har tillid til vores kunder og det er vores mål at de har tillid til os. Vi tror på at tillid avler tillid! Og hos os er en aftale en aftale som vi gør alt for at overholde.

Vores ansatte er vores ansigt ud af til og vi lægger derfor stor vægt at de udviser interesse og respekt for vores kunder og de opgaver som de stiller os over.

Kim Sørensen

Kim Sørensen

Tømrersvend

Henrik Killerup Holmer

Henrik Killerup Holmer

Tømrermester

Thomas

Thomas

Tømrersvend

Benyamin Abadic

Benyamin Abadic

Tømrersvend